Störsändare

Skydda era företagshemligheter & privata integritet mot olagliga intrång.

Störsändare för drönare

Den första bärbara störsändare för drönare någonsin tillgänglig på marknaden. Från och med nu behöver du inte spendera en förmögenhet för att köpa dyr utrustning som kan vara effektiv mot drönare.

Enkel störsändare för WiFi och Bluetooth

Colibri är en Mini WiFi och Bluetooth -störsändare med en effekt på 0,8W, som används för att inaktivera kommunikation på frekvenserna 2400 – 2500MHz som kan hantera till exempel avancerade lyssningsanordningar.

Väggmonterad störsändare för mötesrum

Vi kan erbjuda dig en monterbar mobiltelefonstörare som kan stoppa alla mobiltelefonfrekvenser på GSM, 3G, 4G Wimax, 4G LTE och WIFI/Bluetooth -frekvenser.

Kraftfull 10 -bands störsändare (Populär)

Arbetsförmågan hos denna enhet är 10Watt och störningsområdet är vanligtvis mellan 10-30 meter. Så Alligator är den mest kraftfulla handhållna skyddsenheten på marknaden just nu.

Spårlös-bil, GPS Blockering, Navigation störsändare

GP5000 ani-tracking-enhet är en mycket liten enhet som måste anslutas till ett 12V-uttag (cigarettuttaget) för att använda bilens ackumulator som energikälla.

Albatross Pocket 3G (GPS) GSM Störsändare

Albatross är en GSM -störsändare för fickan som kan användas mot GSM, CDMA och andra mobiltelefonnät. Vi kan se till att enheten konfigureras så att den matchar dina behov

Teamet bakom iByn.se prioriterar din säkerhet. Vi sparar information om ditt besök här på iByn.se offline och raderar denna data som lagras på våran server fem gånger i veckan för att förhindra läckage av dina uppgifter. Din data lagras av oss offline under högst 3 månader. Intrång på hemsidor är ett stort problem både hos små och stora online-butiker, därmed har vi förberett oss för att skydda dig som kund. Efter att du har fyllt i formuläret nedan med korrekta uppgifter samt dina önskemål så kontaktar vi dig från en Proton-mail där du som kund får all nödvändig information om leveransen och hur du går tillväga inför ett köp.

Förnamn
Efternamn
E-post
Meddelande
Fantastiskt! Ditt meddelande har skickats och vi återkommer till dig inom högst 48h. Med vänliga hälsningar iByn.se
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Sedan 2005 har vi arbetat med IT-säkerhet, optimering och utveckling av digital infrastruktur. Sedan 2010 består vi av ett världsomspännande team som på olika sätt arbetar med olika delar av cybersäkerhet, digital infrastruktur och elektronisk övervakning, där våra partners i flera länder bistått företag och organisationer att bevara säkerheten och affärshemligheter intakt från intrång. Ett stort åkeri kan till exempel ha nytta av störningsutrustning som hindrar lastbilschaufförer från att använda mobiltelefon under körning vilket ökar säkerheten för chauffören och medtrafikanter samt minskar olyckor i trafiken. 2021 utökar vi vårt utbud till att tillhandahålla produkter för företag, myndigheter och rättsväsende där vi ser ett ökat behov för digitala tjänster och utrustning som kräver tillstånd, vi erbjuder idag förutom det ovan nämnda även tömning av mobiltelefoner och datorer som rättsväsendet idag saknar tekniken för och kan skräddarsy system som både manuellt och automatiskt söker igenom, öppnar upp och lagrar information från externa enheter så som datorer och mobiltelefoner. Genom våra egenutvecklade program och produkter kan vi fjärrstyra enheter på distans var i världen ni än befinner er, där ni får en mottagare som man fäster på produkten som ska låsas upp eller tömmas på innehåll. Vi installerar, underhåller och utbildar även utsedd personal i att hantera våra produkter på ett säkert sätt.