Detektorer

Skydda era företagshemligheter & privata integritet mot olagliga intrång.

UltraSonic – Störsändare för röstinspelare

Skydda affärsförhandlingar från registrering och läckage av information över trådlös kommunikation. Tack vare det inbyggda batteriet och den lilla storleken kan störsändaren tas för affärsmöten och affärsresor.

HS-007 Plus | Portabel buggdetektor 20-5000MHz

Med den här trådlösa RF -signaldetektorn kan du identifiera alla spionerande buggar med valfri räckvidd eller förmåga, eftersom den använder elektromagnetiska vågor för att skicka signaler som är ljud- eller video -naturliga, för att hitta positionen och platsen för den trådlösa enheten för avlyssning.

Teamet bakom iByn.se prioriterar din säkerhet. Vi sparar information om ditt besök här på iByn.se offline och raderar denna data som lagras på våran server fem gånger i veckan för att förhindra läckage av dina uppgifter. Din data lagras av oss offline under högst 3 månader. Intrång på hemsidor är ett stort problem både hos små och stora online-butiker, därmed har vi förberett oss för att skydda dig som kund. Efter att du har fyllt i formuläret nedan med korrekta uppgifter samt dina önskemål så kontaktar vi dig från en Proton-mail där du som kund får all nödvändig information om leveransen och hur du går tillväga inför ett köp.

Förnamn
Efternamn
E-post
Meddelande
Fantastiskt! Ditt meddelande har skickats och vi återkommer till dig inom högst 48h. Med vänliga hälsningar iByn.se
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Sedan 2005 har vi arbetat med IT-säkerhet, optimering och utveckling av digital infrastruktur. Sedan 2010 består vi av ett världsomspännande team som på olika sätt arbetar med olika delar av cybersäkerhet, digital infrastruktur och elektronisk övervakning, där våra partners i flera länder bistått företag och organisationer att bevara säkerheten och affärshemligheter intakt från intrång. Ett stort åkeri kan till exempel ha nytta av störningsutrustning som hindrar lastbilschaufförer från att använda mobiltelefon under körning vilket ökar säkerheten för chauffören och medtrafikanter samt minskar olyckor i trafiken. 2021 utökar vi vårt utbud till att tillhandahålla produkter för företag, myndigheter och rättsväsende där vi ser ett ökat behov för digitala tjänster och utrustning som kräver tillstånd, vi erbjuder idag förutom det ovan nämnda även tömning av mobiltelefoner och datorer som rättsväsendet idag saknar tekniken för och kan skräddarsy system som både manuellt och automatiskt söker igenom, öppnar upp och lagrar information från externa enheter så som datorer och mobiltelefoner. Genom våra egenutvecklade program och produkter kan vi fjärrstyra enheter på distans var i världen ni än befinner er, där ni får en mottagare som man fäster på produkten som ska låsas upp eller tömmas på innehåll. Vi installerar, underhåller och utbildar även utsedd personal i att hantera våra produkter på ett säkert sätt.