Kontakta oss

Vi tror på ett digitalt Sverige. Företag i dagsläget behöver synas på nätet i större utsträckning. Besökare/kunder vill hitta information om dig och dina tjänster/produkter lättillgängligt dygnet runt, och då är det viktigt att allt fungerar som det ska. Vi prioriterar säkerheten i vårat arbete för att skapa en så trygg upplevelse som möjligt.

Eftersom vi har kunskapen att genomföra alla delar av projektet internt slipper ni sprida ut webbutveckling, marknadsföring, SEO och andra bitar på flertalet aktörer. Något som effektiviserar processen och ger en bättre slutprodukt.

Som vår kund kan du garantera dig en snabb och effektiv teknisk support som hjälper dig med alla tänkbara scenarion inom ramarna för webb och digital marknadsföring. Vi är glada att få stå till tjänst!

Läs mer om oss längre ned på sidan

IT-partner i världsklass

Om oss

En helhetslösning

Ramverk för cybersäkerhet

Vi arbetar med vårt eget ramverk för cybersäkerhet där vi delade upp alla tjänster i 5 faser; de 5 faserna i ett holistiskt cybersäkerhetsprogram. I en idealisk värld har ett företag alla 5 aspekter införlivade i systemet med en eller flera tjänster.

  • Upptäcka
  • Identifiera
  • Agera
  • Skydda
  • Återställ

Som kund hos oss övervakas dina tjänster 24/7 i vårat egna system IB7 Vakt, dit kommer digital information som hjälper oss att hålla koll och förebygga hotbilder mot ditt företag i form av virtuella attacker.

Vi jobbar inte endast med webb och digital marknadsföring. Hos oss får du ta del av en heltäckande lösning för din och kundens säkerhet. Att besöka en hemsida och fylla i och skicka in exempelvis ett formulär, är bara toppen av isberget när det kommer till den digitala världen. Det som gömmer sig bakom det visuella är ett avancerat system för behandling av data på olika nivåer, och om denna data hanteras felaktigt eller inte får den uppmärksamhet som krävs så kan ditt företags integritet vara ute på tunn is.

Vi strävar efter långvariga relationer med god kommunikation för att nå högt uppsatta mål på professionella nivåer. Vi lyssnar på dig och tar till oss den information och de önskemål vi blir tilldelade för att sedan implementera de rätta produkter och tjänster som krävs för ett idealiskt samarbete.

Om du letar efter en

Digitala profiler – Vilket paket passar din verksamhet?

22.799,00 SEK exkl.moms

Innehåll:

✓ Domännamn, SSL, WordPress

✓ Komplett webbutveckling – 5 sidor inkl. media

✓ E-post med begränsat lagringsutrymme

✓ Basic SEO (5 sidor)

✓ Synlighet i Google

✓ Kostnadsfri logotyp

27.799,00 SEK exkl.moms

Innehåll:

✓ Domännamn, SSL, WordPress

✓ Komplett webbutveckling – 15 sidor inkl. media

✓ E-post med obegränsat lagringsutrymme

✓ Premium SEO (15 sidor)

✓ Synlighet i Google + GMB-profil

✓ Kostnadsfri logotyp

64.799,00 SEK exkl.moms

Innehåll:

✓ Domännamn, SSL, WordPress

✓ Komplett webbutveckling – 30 sidor inkl. media

✓ E-post med obegränsat lagringsutrymme

✓ Premium SEO (30 sidor)

✓ Synlighet i Google, Bing & Yahoo + GMB-profil

✓ Kostnadsfri logotyp + 1000st Visit kort

Webbyrå med kvalité

iByn.se – Din digitala arbetshäst